Zon Jongen Meisje

Buitenschoolse opvang

Op de buitenschoolse opvang kun je na school lekker samen met je vriendjes verder spelen, lol maken of ontspannen op de bank liggen om een boek te lezen. Ook kun je na een drukke dag op de basisschool even rustig aan tafel je verhaal kwijt aan een van onze pedagogisch medewerkers. Alles is mogelijk. Ook kun je in de zomer weer meedoen met het zomerkamp!

Wij vinden het belangrijk dat kinderen ervaren dat zij zichzelf kunnen en mogen zijn. Elk kind is anders en daarmee uniek. Dit maakt het werken met kinderen ook zo boeiend. Om deze eigenheid van kinderen te laten bestaan, geven wij hen de ruimte om te zeggen wat ze willen, om zich te uiten op een manier die bij hen past. Belangrijke waarde die de pedagogisch medewerkers hierbij bewaken is dat dit gebeurt met respect voor de ander. We zijn waakzaam op pestgedrag en vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. 

Samen met de kinderen maken we een 6 wekelijkse activiteitenplanning met diverse workshops en gave activiteiten. We maken gebruiken van het programma DoenKids. Er is elke dag voor ieder wat wils! Kinderen kunnen vrijblijvend meedoen aan de activiteiten.