Zon Jongen Meisje

Aanmelden nieuwe leerlingen

Wat leuk dat u overweegt uw zoon of dochter aan te melden bij ons! 

U kunt uw kind aanmelden op de Vlindertuin wanneer hij/zij 3 jaar is. Is uw kind nog geen 3 jaar, dan kunt u hem/haar alvast via het voor-aanmeldformulier "voor-aanmelden". Dit is nog geen officiele inschrijving.
Wanneer uw kind 3,5 jaar is, kunt u contact opnemen voor een intakegesprek en een rondleiding op school. We vinden het leuk als uw zoon/dochter mee komt om samen de nieuwe school te bekijken. 

Na aanmelding, mits uw kind 3 jaar is, krijgt u binnen 6-10 weken bericht of u uw kind kunt inschrijven. 

Gezien het stijgende leerlingenaantal zijn we genoodzaakt kritisch te kijken voor we nieuwe kinderen plaatsen. We plaatsen eerst broertjes en zusjes van zittende leerlingen en vervolgens plaatsen we de kinderen uit de omliggende wijken. De wijk met postcode 5216 krijgt voorrang op de andere wijken. We kijken NIET naar de datum en volgorde van aanmelding. 

Voor een afspraak vult u het onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen om een afspraak te maken. 

 

Het plaatsen van kinderen in de groepen 1-2:

Onze criteria waarop we de kinderen verdelen over de drie groepen 1-2 zijn: 
Het aantal jongens en meisjes in een groep, het aantal zorgleerlingen in een groep en het woonadres van de kinderen zodat niet alle kinderen uit dezelfde wijk bij elkaar in de klas zitten. Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk met de wensen van ouders rekening te houden, maar helaas lukt dat niet altijd. 


* Deze velden zijn verplicht.