Zon Jongen Meisje

Social Schools is een app voor alle communicatie met onze school. Ouders en schoolmedewerkers kunnen via de app of de webversie, eenvoudig met elkaar communiceren. Via groepsberichten ontvangt u berichten uit de klas; bijvoorbeeld een verslagje van een activiteit inclusief leuke foto's, filmpjes of belangrijke bestanden. U geeft zelf aan of u toestemming geeft voor het gebruik van beeldmateriaal. Ook ontvangt u via de groepsberichten informatie schoolbreed; bijvoorbeeld vanuit de directie, de ouderraad of activiteiten georganiseren in de BBS.

Alle groepsberichten van school én de groepen van uw kind(-eren), vindt u op de 'homepagina'. Via de optie 'mijn groepen' kunt u de berichten sorteren per groep.

Daarnaast kunnen ouders een individueel gesprek met de leerkracht(-en) en ouders uit de eigen groep starten. Deze gesprekken-optie is bedoeld voor korte berichten die voor die dag belangrijk zijn. Voor uitgebreidere gesprekken willen we u vragen een afspraak te maken na schooltijd. Ook kunt u via de app intekenen voor het rapportgesprek of de leerling afwezig- of ziekmelden.

Via deze link vindt u een filmpje met uitleg over het inloggen en de mogelijkheden van de app. Daarnaast worden veelgestelde vragen beantwoord op de website van Social Schools.

Wanneer uw zoon/dochter bij ons op school start, ontvangt u automatisch een uitnodigingsmail met een koppelcode voor ieder kind. Indien u de uitnodigingsmail nog niet heeft ontvangen kunt u onderstaande gegevens invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk de koppelcode van ons.

Het formulier kan niet worden gevonden.